ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

دعوت امیرعبداللهیان از همتای عراقی برای سفر به ایران

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از همتای عراقی برای سفر به تهران دعوت کرد که مورد استقبال فؤاد حسین قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 08
کد خبر: ۱۲۸۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق با حسین امیرعبداللهیان، تلفنی گفتگو کرد.

 

وزیر خارجه عراق در این تماس تلفنی ضمن تبریک متقابل سال جدید و نوروز و همچنین فرارسیدن ماه مبارک رمضان، در خصوص برخی موضوعات مورد علاقه فیمابین از جمله روابط دوجانبه، تحولات منطقه و مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کرد.

 

وزیر امور خارجه عراق ضمن ارائه گزارشی از آخرین تحولات داخلی عراق، به سفر اخیرش به مسکو و گفتگوهایش با وزیرخارجه روسیه اشاره و به مرور تحولات اوکراین پرداخت. 

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی‌ایران نیز ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، بر ضرورت تمرکز بر گفتگو و راه حل دیپلماتیک برای حل و فصل بحران اوکراین تاکید و پرداختن به ریشه های بحران کنونی را امری کلیدی برای صلح و ثبات پایدار در منطقه اوراسیا خواند.

 

دو طرف همچنین ضمن بررسی آخرین اقدامات صورت گرفته در چارچوب روابط دوجانبه، بر تسریع اجرایی شدن همه توافقات قبلی تاکید کردند. 

 

در همین چارچوب، امیرعبداللهیان از همتای عراقی خود برای سفر به ایران دعوت کرد که مورد استقبال فؤاد حسین قرار گرفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار